Ervaringen

Hieronder lees je de diverse ervaringen van mijn klanten.
Heb je zelf ervaring met Martha's Care & Coaching en wil je deze met mij delen, dan ontvang ik deze graag op . Ik kan de ervaring uiteraard anoniem plaatsen.

Huilbaby

Eddy - "Martha heeft ons goed geholpen met onze baby Luna. Al eerder verschillende dingen geprobeerd, maar zonder succes. Zij legt alles op een rustige en begrijpelijke manier uit. Zeker een aanrader, of het je 1e of later kind is."

Aafke - "Martha heeft ons fantastisch geholpen. Onze dochter Soof huilde van voeding tot voeding. Ze zou last hebben van darmkrampjes. Martha kwam bij ons thuis en nam in alle rust de tijd om te kijken hoe ze Soof kon helpen. Ze probeerde wat massagetechnieken en Soof viel na een tijdje in slaap, wat voor ons nieuw was. Martha dacht net als ons niet aan darmkrampjes, maar dat ze misschien last van haar nekje zou hebben. En ja, inderdaad! Soof bleek KISS syndroom te hebben. Ze is daarvoor behandeld bij een manueel en ondertussen leerde Martha onze de babymassagetechnieken. Erg leuk om zo intiem met je kindje bezig te zijn. Martha heeft mij persoonlijk ook ontzettend geholpen met alle fijne gesprekken als ons meisje lekker op bed lag te slapen. Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat Martha op onze pad is gekomen!"